StartDe Club

 Inleiding

We verwelkomen iedereen vanaf 7 jaar van harte. We trachten een club te zijn, waar we als vrienden onze favoriete sport kunnen uitoefenen: ieder op zijn niveau, zonder afgunst of een ongezonde naijver. Deelnemen aan wedstrijden wordt gestimuleerd en verwacht. De atleten zijn voor de club de reden van bestaan.

Deze doelstelling wordt mede mogelijk gemaakt door een belangrijke financiële en materiele steun vanwege het gemeentebestuur van Jabbeke, en de steun van vele trouwe sponsors.

Als club kunnen we ook rekenen op de onbaatzuchtige inzet van veel sportieve en andere medewerkers. Hierdoor slagen we er jaarlijks in om naast het sportieve, ook een niet te versmaden extra sportief aanbod te realiseren voor onze leden.

Het hele jaar door worden er trainingen gehouden, en gaan we naar wedstrijden.
Jaarlijkse organisaties:

  • Januari: gratis nieuwjaarsreceptie met huldiging verdienstelijke leden
  • Vooravond Hemelvaart: Permekeloop, wedstrijd van het Scott2Run-criterium.
  • September: uitstap naar de ‘Memorial Van Damme’.

Wij proberen de leden op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van de club via ons clubblad en onze website www.avjabbeke.be.

Op wedstrijden en trainingen worden foto's genomen die kunnen gepubliceerd worden op onze site en in ons ledenboekje. Bezwaren moeten gemeld worden aan het secretariaat.

Voor vragen kun je steeds terecht bij één van onze bestuursleden, of via mail.

 

Belangrijke berichten

Hebt u vragen over de website, of ideeën, of mist u bepaalde informatie, neem dan contact op met de webmaster. Ik probeer zo snel mogelijk de site aan te passen.

Volgende wedstrijd

Who's Online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Volgend evenement

Bezoekers

598874
Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Sedert 01/12/2012:
514
702
3454
591695
10103
12694
598874

Your IP: 54.226.41.91
Server Time: 2018-01-20 23:02:51