StartPremiestelsel

Premies

Vanaf Nov 2009 wordt ook een premie toegekend aan éénieder die een bestaand clubrecords verbreekt. Zie de premie pagina voor meer details over de financiële zaken. Wil je kans maken op zo'n premie, lees dan HEEL aandachtig volgende regels.

 

  • Per discipline wordt per jaar per atleet maar 1 premie toegekend. Verbreek je per jaar het record 5 keer, dan krijg je maar 1 keer de premie.
  • Indien meerdere atleten een record op een discipline verbreken, dan wordt een premie toegekend aan elk van de atleten. Dus atleet 1 verbreekt het records, dat enkele weken later door atleet 2 opnieuw wordt verbeterd: beide atleten ontvangen beloning.
  • Als op een wedstrijd een record door meerdere atleten wordt verbroken, dan krijgt enkel de atleet met de beste prestatie de beloning.
  • Om dit goed te kunnen opvolgen, is een correcte opvolging noodzakelijk. Een verbreking van een records moet dan ook ONMIDDELLIJK worden doorgegeven. Bij het doorgeven zijn volgende gegevens gewenst: naam, categorie, discipline, prestatie, waar en wanneer is het nieuwe records gevestigd + copy van de officiële uitslag (of waar het op het internet kan worden gevonden). Ben je te laat met rapporteren (jouw nieuw record is al opnieuw verbroken voordat jij jouw record hebt doorgegeven of wanneer een andere atleet het record heeft verbroken vooraleer jij jouw record hebt doorgegeven - zelf als dit record minder sterk is dan jouw record!!), dan vervalt jouw premie.
  • Vanaf 1/1/2011: Hoewel een atleet een onbeperkt aantal clubrecords kan verbreken (bijvoorbeeld op nieuwe of nog nooit uitgevoerde disciplines), wordt het aantal premies dat per jaar aan een atleet wordt uitbetaald beperkt tot 4 (vier).
  • Vanaf 28/12/2012: Alle prestaties die in aanmerking komen voor de nieuwjaarsreceptie (nieuwe clubrecords, PK VK of BK prestaties) moeten voor 15 december doorgegeven worden, teneinde het aanmaken van de presentatie voor de nieuwjaarsreceptie niet in het gedrang te brengen.  Prestaties die na deze datum worden doorgegeven zullen NIET meer in aanmerking worden genomen voor de nieuwjaarsreceptie (maw: uw premie vervalt).  Prestaties die na 15 december worden geleverd vallen uiteraard niet onder deze regel.

 

 

Belangrijke berichten

Hebt u vragen over de website, of ideeën, of mist u bepaalde informatie, neem dan contact op met de webmaster. Ik probeer zo snel mogelijk de site aan te passen.

Volgende wedstrijd

Who's Online

We hebben 10 gasten en geen leden online

Volgend evenement